Politika povraćaja novca

Datum poslednje izmene: 27. Maj 2023.

Cilj kursa "DigitalDrop Tajne" je da vam pruži maksimalnu vrednost, zato ukoliko niste zadovoljni kursom, spremni smo da vam ponudimo povraćaj novca pod sledećim uslovima.Digitalni proizvod

Pošto se radi o digitalnom proizvodu, nakon uplate odmah dobijate pristup svim materijalima i već možete početi sve da pratite i učite.Uslovi za povraćaj novca:

  1. Zahtev za povraćaj novca mora se podneti u roku od 7 dana od dana kupovine kursa.
  2. Klijent ne sme pregledati više od 20% materijala kursa kako bi ostvario pravo na povraćaj novca.


Povraćaj novca će se obrađivati na sledeći način:

  1. Kontaktirajte nas putem e-maila na info@mccobi.com sa svojim podacima o narudžbini.
  2. Zatim ćemo proveriti vaš zahtev i, ako ispunjavate uslove, izvršićemo povraćaj novca.
  3. Povraćaj novca će biti izvršen u roku od maksimalno 14 radnih dana od dana kada je zahtev odobren, onom metodom kako je i bilo uplaćeno.


Napomene i izuzeci:

Povraćaj novca se odnosi samo na kurs "DigitalDrop Tajne" i ne uključuje dodatne usluge ili proizvode kupljene u vezi sa kursem. Takođe, povraćaj novca neće biti odobren ako ste prekršili naše uslove korišćenja ili ako ste delili materijale kursa sa trećim stranama.Primeri scenarija i kako će biti obrađeni:

Scenario 1:
Ako ste kupili kurs "DigitalDrop Tajne" pre 3 dana i pregledali samo 10% materijala, imate pravo na povraćaj novca. Kontaktirajte nas samo sa detaljima vaše narudžbine.

Scenario 2:
Ako ste kupili kurs "DigitalDrop Tajne" pre 10 dana i pregledali 30% materijala, nećete imati pravo na povraćaj novca, jer ste prešli rok od 7 dana i pregledali više od 20% materijala.Kontakt

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nedoumica u vezi sa našom politikom povraćaja novca, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na info@mccobi.com i rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na sva pitanja.